Amper 2018

Veletrh AMPER 2018 – jedinečná příležitost k navázání nových obchodních vztahů v oblasti elektrotechniky.

I pro rok 2018 připravuje tým veletrhu AMPER největší událost v oboru elektro v České a Slovenské republice. V těchto dnech jsou již přípravy 26. mezinárodního veletrhu elektrotechniky a elektroniky AMPER 2018 v plném proudu. Předchozí ročník veletrhu navštívilo na 43 800 návštěvníků, kteří zhlédli expozice 600 firem na čisté výstavní ploše pokrývající téměř 14 tisíc m2.

I zahraniční firmy pravidelně nacházejí své místo na veletrhu, který letos přivítal na 151 zahraničních vystavovatelů z 22 států. Mezi nejvíce zastoupené země patřilo Slovensko, Německo, Polsko, Rakousko a Švýcarsko. Lze předpokládat, že i 26. ročník veletrhu nebude výjimkou, a potvrdí tak statut jedničky mezi veletrhy elektrotechniky a elektroniky.

Pro nadcházející ročník připravují organizátoři ze společnosti Terinvest tradiční služby pro vystavovatele a návštěvníky. Ani letos nebude chybět soutěž o nejprestižnější a nejpřínosnější exponát veletrhu Zlatý AMPER. Vystavovatelé se již nyní mohou přihlásit se svými exponáty do soutěže a ucházet se o tuto významnou cenu nebo čestné uznání od hodnotitelské komise, která je složena z předních odborníků v oblasti elektrotechniky a elektroniky. Tak jako každý rok, bude i v roce 2018 připraven bohatý doprovodný program, který bude probíhat po celou dobu konání veletrhu. To nejnovější z oboru budou prezentovat i samotní vystavovatelé ve svých expozicích. Struktura veletrhu AMPER nabízí širokou škálu možností pro navazování nových obchodních kontraktů.

V rámci veletrhu se díky tomu lze setkat nejen se špičkami v oboru, ale také se začínajícími firmami, které přinášejí novinky, a rozšiřují tak oblast elektroniky a elektrotechniky o zajímavé exponáty a poznatky. Veletrh AMPER 2018 bude patřit, stejně jako každý rok, především odborníkům, obchodníkům a profesionálům, kteří chtějí představit své exponáty a služby. Nabízí se proto možnost uzavírat nové obchody a poznávat nové obchodní partnery. Patříte-li i vy mezi odborníky či obchodníky, neměli byste chybět na veletrhu AMPER 2018, který se zajisté opět stane jarním veletrhem číslo jedna.

26. ročník mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace AMPER 2018 se bude konat od 20. do 23. března 2018 v moderních halách P, F a V brněnského výstaviště.

Zastoupenými obory jsou:

• Automatizace, řízení a regulace
  • Elektroinstalační technika a inteligentní elektroinstalace
  • Elektroenergetika – výroba, přenos a distribuce elektrické energie
  • Elektronické součástky a moduly
  • Vodiče a kabely
  • Měřicí a zkušební technika
  • Odborná média a instituce
  • Osvětlovací technika
  • Pohony, výkonová elektronika, napájecí soustavy
  • Služby v elektrotechnickém průmyslu
  • Výrobní zařízení a komponenty pro elektroprůmysl
  • Nářadí, pomůcky a vybavení
  • Informační a komunikační technologie
  • Elektrotepelná technika
  • Zabezpečovací technika
  • OPTONIKA – optické a fotonické součástky a zařízení

Aktuální informace, vztahující se k přípravám veletrhu, je možné sledovat na webových stránkách www.amper.cz.

Terinvest, spol. s r.o.
Bruselská 266/14, 120 00 Praha 2