O výstavě

Aby elektrotechnická výstava nebyla jen pracovním setkáním, připravila firma Sonepar pro své návštěvníky také doprovodný program. „Myslím si, že i letos se nám program podařilo složit tak, aby si v něm každý z návštěvníků přišel na své,“ říká Zuzana Rodrová z marketingového oddělení Soneparu, které má přípravu výstavy a jejího doprovodného programu každoročně na starost. A letos bude opravdu z čeho vybírat.

Pro potěchu oka se na pódiu představí taneční skupina Evil Dancers, která se věnuje především tematickému vystoupení všeho druhu od muzikálu a kabaretu až po národní tance. Dynamické a sexy tanečnice burlesque návštěvníkům předvedou lehce dekadentní vkusnou erotiku, která zcela jistě okouzlí i dámskou část publika.

Netradiční bude také vystoupení kvarteta violoncellistů, které spojuje pardubická konzervatoř a Královéhradecký kraj. Barbora Holá, Dita Holá, Diana Bartáková a Štěpán Křováček nabízejí vlastní adaptace melodií české i světové hudební scény a dokazují, že i s tak klasickým hudebním nástrojem, jako je violoncello, lze hrát populární hudbu.

Veliký úspěch každoročně sklízí zábavná vystoupení se zvířaty, proto jsme tuto část programu nemohli vynechat ani letos. Tentokrát divákům představíme Dogdancing neboli tanec se psem, což je kynologický sport, při kterém psovod se psem předvádí nacvičenou sestavu prvků za doprovodu hudby. V připraveném čísle vystoupí fenky mimořádně inteligentního plemene border kolie.

Jako hlavní hvězdu každý rok zveme někoho ze známých českých hudebníků. V letošním roce padla volba na zpěvačku Leonu Machálkovou, která je známá především z rolí v muzikálových inscenacích jako West Side Story, Jesus Christ Superstar, Dracula, Monte Cristo, Hamlet či Mamma Mia. Vydala celkem 7 sólových alb, za které obdržela zlaté i platinové desky. S sebou do Hradce Králové přiveze největší hity ze své více než 20 let trvající pěvecké kariéry.

Zavřít