O společnosti ENIKA.CZ s.r.o.

ENIKA.CZ s.r.o. je přední česká společnost, která působí na trhu již od roku 1990. Specializuje se na výrobu bezdrátových ovládacích systémů a řízení osvětlení. ENIKA.CZ je také výhradním distributorem celé řady renomovaných zahraničních výrobců elektro komponent a svítidel.

Webové stránky: www.enika.cz

Co představíme na Elektrotechnické výstavě v Hradci Králové

Poseidon® – s respektem k energiím

Systém POSEIDON® je uživatelsky komfortní a energeticky úsporné řešení pro bezdrátové řízení nejen osvětlení a stínění. Systém je navržen s ohledem na maximální kompatibilitu a integraci s nadřazenými systémy automatizace budov. Dokáže pracovat s různými druhy osvětlení, včetně zářivek, LED svítidel, halogenů, žárovek a výbojek. Poskytuje vysokou flexibilitu při změně dispozic, přináší úspory elektrické energie vynakládané na osvětlení i údržbu, zajistí osvětlení dle hygienických norem i komfort a bezpečné prostředí pro zaměstnance. Je vhodný pro instalace od malých kanceláří až po velké výrobní haly. Je také využíván ve městech a obcích pro řízení veřejného osvětlení.

Webové stránky: www.enikaposeidon.cz

Komponenty pro obnovitelné zdroje

ENIKA.CZ zastupuje na českém a slovenském trhu přední světové výrobce elektro komponentů, které najdou svoje uplatnění v technologiích zaměřených na obnovitelné zdroje. Nabídka společnosti ENIKA.CZ zahrnuje komponenty pro:

  • fotovoltaiku
  • tepelná čerpadla
  • nabíjecí stanice
  • bateriová úložiště
  • kotle na spalování biomasy
  • větrné a vodní elektrárny